Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ VE EŞİ SONGÜL AKTAŞ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER..!

Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, Ramazan Bayramında aziz şehitlerimizin ailelerini ziyaret ettiler.

VALİ AKTAŞ VE EŞİ SONGÜL AKTAŞ ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİLER..!
14 Mayıs 2021 - 15:18
İlk olarak 09.05.1990 tarihinde Şırnak’ta iç güvenlik çatışması sonucu Şehit olan Er Nusret Bölükbaşoğlu’nun ailesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, aziz şehidimizin annesi Mihriye Bölükbaşoğlu ve babası Nevzat Bölükbaşoğlu ile bir süre sohbet ederek bayramlarını kutladılar.
Şehit Nusret Bölükbaşoğlu’nun mezarı başında dua eden Vali İlhami AKTAŞ, aziz şehidimizi rahmet ve minnetle yad etti.

Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ daha sonra 22.06.2006 tarihinde Tunceli’de pusu görevinde açılan ateş sonucu şehit olan Er Çağrı Küçük’ün ailesini ziyaret ettiler.
Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ aziz şehidimizin annesi Nurhayat küçük ve babası Vahit Küçük ile bir süre görüşerek sohbet edip bayramlarını kutladılar.
Ardından 07.01.1984 tarihinde Hatay ili İskenderun ilçesinde askerlik görevini yaparken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Vedat Demir’in ailesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ ve Eşi Songül AKTAŞ, burada aziz şehidimizin babası Metin Demir ile bir süre görüşerek bayramını kutladılar.
Aziz şehitlerimizin aileleri ile yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, vatan ve millet gibi kutsal değerlerimiz uğruna canlarını hiçe sayarak şehadete yürüyen aziz şehitlerimizin geride bıraktıklarına sahip çıkmanın kendileri için borç olduğunu ifade ederek “Millet olarak bu topraklar üzerinde özgürce yaşamamızı sağlayan, vatanı ve milleti uğruna fedakârlıkların en büyüğünü yapmış olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum