Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÇANAKKALE ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ

Vali İlhami AKTAŞ, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesinin açmış olduğu ”Engelsiz Atölye” projesi hakkında bilgi almak üzere Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesini ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ, TÜRKİYE SAKATLAR DERNEĞİ ÇANAKKALE ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ
22 Nisan 2022 - 11:20
Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Ümit BURUNLULAR ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, dernek başkanı Ümit BURUNLULAR ve dernek üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Fatih GÜNGÖREN ve Proje Koordinatörü Gökhan KELEŞ’in de bulunduğu ziyarette Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Ümit BURUNLULAR Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesinin açmış olduğu Çanakkale ili ve ilçelerindeki engelli vatandaşlarımızın kullandığı akıllı sandalye, manuel sandalye, kör bastonu ve işitme cihazlarının tamiri, bakımı, onarımı ve üretiminin yapılacağı ”Engelsiz Atölye” projesi hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Vali İlhami AKTAŞ, ”Engelsiz Atölye” projesinde emeği geçenlere teşekkür ederek Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Ümit BURUNLULAR ve dernek üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Ümit BURUNLULAR, ziyarettten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Vali İlhami AKTAŞ’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.
Ziyaretin sonunda 16-17 Nisan 2022 tarihleri arasında Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Mersin ilinde düzenlenen Para Atletizm Türkiye Şampiyonasında gülle atmada Türkiye şampiyonu olarak gösterdiği başarı ile Çanakkale’ye altın madalya kazandıran Ümit BURUNLULAR’ı tebrik eden Vali İlhami AKTAŞ, başarılarının daim olmasını temenni etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum