Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ'TAN, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET

Vali İlhami AKTAŞ, ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında 1915 Çanakkale Spor Kulübü, Evrensel Hafızlar Derneği Çanakkale Şubesi ve Çanakkale Madenciler Derneğini ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ'TAN, SİVİL TOPLUM KURULUŞLARINA ZİYARET
26 Ocak 2021 - 17:31
İlk olarak 1915 Çanakkale Spor Kulübünü ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, 1915 Çanakkale Spor Kulübü Başkanı Nuray Işık Telli ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.
1915 Çanakkale Spor Kulübü Başkanı Nuray Işık Telli, derneğin çalışmaları ve yürütülen projeler hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Vali İlhami AKTAŞ, 1915 Çanakkale Spor Kulübü Başkanı Nuray Işık Telli ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
1915 Çanakkale Spor Kulübü Başkanı Nuray Işık Telli, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Vali İlhami AKTAŞ, 1915 Çanakkale Spor Kulübü ziyaretinin ardından Evrensel Hafızlar Derneği Çanakkale Şubesini ziyaret etti.
Evrensel Hafızlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Erdoğan Uz tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Evrensel Hafızlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Erdoğan Uz ile yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette derneğin çalışmaları ve yürütülen projeleri hakkında Evrensel Hafızlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Erdoğan Uz’dan bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, , Evrensel Hafızlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Erdoğan Uz ile yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Evrensel Hafızlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı Erdoğan Uz, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Vali İlhami AKTAŞ, ilimizde bulunan sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında Çanakkale Madenciler derneğini ziyaret ederek Çanakkale Madenciler Derneği başkanı Mehmet Naci Tülek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Çanakkale Madenciler Derneği Başkanı Mehmet Naci Tülek tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Dernek Başkanı Mehmet Naci Tülek ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette Dernek Başkanı Mehmet Naci Tülek, dernek çalışmaları hakkında Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verdi.
Çanakkale Madenciler Derneği Başkanı Mehmet Naci Tülek, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum