Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, ŞEHİT AİLELERİ DERNEK BAŞKANLARININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Vali İlhami AKTAŞ, 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle Anadolu Şehit Aileleri Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Sebahat Korkmaz Demir ve şehit aileleriyle bir araya geldi.

VALİ AKTAŞ, ŞEHİT AİLELERİ DERNEK BAŞKANLARININ 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
09 Mart 2021 - 11:54
 Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin kendi emanetleri olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek Anadolu Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sebahat Korkmaz Demir ve şehit ailelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek verdi.
Anadolu Şehit Aileleri Derneği Başkanı Sebahat Korkmaz Demir ve şehit aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
Anadolu Şehit Aileleri Derneği ziyaretinin ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ,  Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz ve şehit aileleriyle bir araya gelerek sohbet etti.
Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anan Vali İlhami AKTAŞ, Şehit ailelerine minnet duygularını iletti.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz ve şehit ailelerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayan Vali İlhami AKTAŞ, şehit ailelerine çiçek verdi.
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz ve şehit aileleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.
Vali İlhami AKTAŞ’ın Şehit aileleri ziyaretlerine Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer de eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum