Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU

Vali İlhami AKTAŞ, kamu kurum ziyaretleri kapsamında PTT’nin kargo hizmet binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

VALİ AKTAŞ, KAMU KURUMLARINI ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDU
05 Ocak 2021 - 13:09
PTT Başmüdürü Alpaslan Ergün Gür tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, PTT’nin kargo hizmetleri, vatandaşlara sunulan hizmet ve çalışmalar ile kurumun yapısı hakkında bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

PTT’nin kargo hizmet binası ziyaretinin ardından Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğünü ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İl Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Adil Şencan’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, ilimizdeki milli parklar, tabiatı koruma alanları, yaban hayatı koruma ve geliştirme sahaları, sulak alanlar ile orman içi su ürünleri faaliyetlerine ilişkin planlama, projelendirme, uygulama, bakım, kontrol ve denetimler konusunda İl Şube Müdürü Ozan Hacıalioğlu’dan bilgi aldı.
Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, kurum hizmet birimlerinde çalışan personellere başarılar diledi.
Vali İlhami AKTAŞ, kamu kurum ziyaretleri kapsamında KOSGEB İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
KOSGEB İl Müdür V. Barış Alural ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, KOSGEB İl Müdür V. Barış Alural ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, etkin destek ve hizmetlerle KOBİ ve girişimcilerin yenilikçi, teknolojik ve rekabetçi bir yapıya ulaşmalarını sağlayarak ekonomik ve sosyal kalkınmadaki paylarını arttırmak amacıyla çalışmalar yürüten KOSGEB’in hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, destek programları hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.
İncelemeleri sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, ülkemizin ekonomisinde KOBİ’lerin üstlendiği role vurgu yaparak KOSGEB’in çalışmalarının ve desteklerinin önemine vurgu yaptı.
KOSGEB İl Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
İŞKUR İl Müdür V. Mehmet Uğur Yavuz tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, kurumun projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi alarak hizmet binasında da incelemelerde bulundu.
Vali İlhami AKTAŞ, İŞKUR İl Müdür V. Mehmet Uğur Yavuz ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret etti.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kurumun hizmet birimleri gezerek, personele çalışmalarında başarılar diledi.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale de yürütülen kazı çalışmaları, devam eden restorasyon çalışmaları ile turist sayıları, konaklama tesisleri, yatak kapasitesi, turizm amaçlı yürütülen sportif faaliyetler, kültür varlıkları, müzeler, kütüphaneler ile ilimizin kültür, turizm potansiyeli ve yapılan kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Çanakkale’nin eşsiz, doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile turizmde Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeline teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum