Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, KAHRAMAN GAZİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Vali İlhami AKTAŞ, köy ziyaretleri kapsamında Çanakkale merkez ilçe köylerinden Özbek ve Karacaören köylerinde ikamet eden kahraman gazilerimizi ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ, KAHRAMAN GAZİLERİ YALNIZ BIRAKMADI
29 Eylül 2021 - 10:57
Vali İlhami AKTAŞ, ilk olarak Özbek Köyü’nde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Halil Balıkçı’yı ziyaret etti.
Kıbrıs Gazisi Halil Balıkçı ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, kahraman gazimize ailesiyle birlikte sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulundu.
Vali İlhami AKTAŞ, Kıbrıs Gazisi Halil Balıkçı ziyaretinin ardından aynı köyde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Necmi Maden’i ziyaret etti.

Kıbrıs Gazisi Necmi Maden ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, kahraman gazimize minnet duygularını ifade ederek, ailesiyle birlikte sağlıklı uzun ömürler temennisinde bulundu.
Kıbrıs Gazisi Necmi Maden ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Karacaören köyünde ikamet eden Malül Gazi Şerifali Yıldırım’ı ziyaret etti.
Vali İlhami AKTAŞ, Malul Gazi Şerifali Yıldırım’la bir süre görüşerek sohbet etti.
Gazilerimizin kahraman Türk ordusunun kutsal değerleri olduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, kahraman gazimize ailesiyle birlikte sağlıklı ve uzun ömürler dileğinde bulundu.
Özbek ve Karacaören köylerinde ikamet eden gazilerimiz Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Kahraman gazilerimizin ziyaretlerinde Vali İlhami AKTAŞ’a İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer ile İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum