Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ'IN KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Vali İlhami AKTAŞ, kurum ziyaretleri kapsamında ilk olarak ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın‘ı ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ'IN KURUM ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
14 Ekim 2020 - 13:13
Çeşitli konularda değerlendirme, bilgi ve görüş alışverişinin bulunulduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Prof. Dr. Nimetullah Akın ile bir süre görüşerek sohbet etti.
İlahiyat Fakültesi’ni gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nimetullah Akın, Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Meteoroloji İl Müdürlüğünde incelemelerde bulundu.
İl Müdürü Mustafa Yıldız tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, kurum çalışanları ile bir süre sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.
Ziyarette; İl Müdürü Mustafa Yıldız, Vali İlhami AKTAŞ’a çalışmalar ve hava tahmin raporları hakkında bilgiler verdi.
Vatandaşlarımızın en çok merak ettikleri konuların başında hava durumunun nasıl olacağının geldiğini belirten Vali İlhami AKTAŞ,  bu konuda vatandaşlarımıza doğru tahminde bulunup en doğru bilgiyi verme gayretinde olan Meteoroloji İl Müdürlüğü çalışanlarının büyük bir özveri gösterdiklerini ifade etti.
Akabinde Vali İlhami AKTAŞ, Türk Telekom İl Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Türk Telekom İl Müdürü Hacı Öztürk ve kurum personeli tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, İl Müdürü Hacı Öztürk ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Daha sonra kurum hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, yapılan çalışmalar, hedefler, il merkezi ve ilçelerde sürdürülen hizmetler hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.
Son olarak Çanakkale Tapu Müdürlüğü ve Kadastro Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Tapu Müdür V. Gökhan Doruk ve Kadastro Müdürü Vedat Şahinoğlu ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.
Vali İlhami AKTAŞ, ziyaretleri sırasında Çanakkale Tapu ve Kadastro Müdürlüğünde bulunan vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç