Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ'IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

VALİ AKTAŞ'IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
10 Ocak 2024 - 11:15
Doğru ve tarafsız bir şekilde kamuoyunun bilgilendirilmesi adına önemli bir görev yapan, tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.
Tüm olaylara tarafsız bir şekilde bakabilen, gerçek haberin peşinde olan basın mensuplarımızın; demokrasimizin güçlenmesinde, birlik ve beraberliğimizin korunmasında, toplumsal barış, huzur ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir payı bulunmaktadır.
Özellikle yerel basınımız Çanakkale’mizdeki gelişmeler konusunda da halkımızı bilgilendirmekte, ilimizin kültürel ve sosyal gelişiminde önemli rol oynamaktadır. Yerel basın mensupları, kamuoyunun beklentilerini yansıtmanın yanı sıra ilimizde hayata geçirilen projeleri, çalışmaları, etkinlikleri haber yaparak ilimizin sosyal, kültürel, ekonomik yönden gelişimine de katkı sağlamaktadır.
Bu duygu ve düşüncelerle; bu işe emek ve gönül veren tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyor, ebediyete intikal eden değerli basın mensuplarını rahmetle anıyor, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum