Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, GÖKÇEADA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Gökçeada İlçesine giden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Kaymakamlığını ziyaret ederek, Kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

VALİ AKTAŞ, GÖKÇEADA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ
11 Temmuz 2020 - 11:41
Gökçeada Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Gökçeada Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu Vali İlhami AKTAŞ’a ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapılan çalışmalarla ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Devlet Hastanesi, 19 Daireli Lojman,  2 Hekimli Aile Sağlığı Merkezinin de içinde yer aldığı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Sağlık Bakanlığı tarafından ödeneği gönderilen Gökçeada Devlet Hastanesi’nin İnşaat alanında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ’a Gökçeada Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu tarafından bilgi verildi.
İnşaatı devam eden Göçeada Devlet Hastanesi’nde; 2 ünite diş polikliniği, 8 adet hasta muayene polikliniği, 1 adet ameliyathane ve ilgili birimler, 1 adet laboratuvar, 4 yataklı müşahede odası bulunan acil ünitesi, 5 yataklı diyaliz ünitesi, 1 adet kadın doğum ünitesi ve 4 yataklı yoğun bakım ünitesi olacak.
Yeni Gökçeada Devlet Hastanesi inşaatı incelemelerinin ardından Gökçeada Devlet Hastanesine geçerek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Devlet Hastanesi Başhekimi Özlem Çırpan’dan kurumun işlevleri hakkında bilgi aldı.

Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret edip acil şifalar temennisinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
Daha sonra Vali İlhami AKTAŞ, içinde Gökçeada İmam Hatip Ortaokulu ve Gökçeada Ortaokulu olan Gökçeada Liseler Kampüsünde incelemelerde bulundu.
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ödeneği gönderilen ve İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan Gökçeada Liseler Kampüsü incelemesinde Gökçeada Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu tarafından Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi verildi.  
17.560 metrekare alana kurulu, yapımı tamamlanan Gökçeada Liseler Kampüsü’nün içinde ayrıca atölyeleri,  300 kişilik 1 adet spor salonu, 1 adet kütüphanesi ve çok amaçlı salonu bulunuyor.
Sonrasında Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada İlçesi Halk Kütüphanesi’nde köy muhtarları ile bir araya geldi.
Gökçeada Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu’nun da bulunduğu toplantıda muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, yetkililere sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.

Gökçeada ilçemizi huzur ve güven açısından daha da yaşanabilir hale getirmek için hep birlikte çalışmaları gerektiğini ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, muhtarlara toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Toplantının ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada İlçesinde İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. 
İlk olarak İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Fatih Çelik ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Ardından İlçe Jandarma Komutanlığına geçen Vali İlhami AKTAŞ, burada da İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Musa Bulut ile görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada ilçesinde bulunan 5inci Komando Alay Komutanlığını ziyaret etti.
5inci Komando Alay Komutanı Piyade Albay Oktay Yıldırım tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, 5inci Komando Alay Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzaladı.
Sonrasında Gökçeada Havalimanı’na geçen Vali İlhami AKTAŞ, kurumun çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Havalimanı Müdürü Efraim Ezgin Çelik tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Havalimanı’nı gezerek personele çalışmalarında başarılar diledi.
Gökçeada ilçesi ziyaretleri kapsamında Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Kontrol Şefliği’ni ziyaret etti.
Ziyarette Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Kontrol Şefliği’nin yaptığı çalışmalarlar ilgili Vali İlhami AKTAŞ’a bilgi veren Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü Kontrol Şefi Tayyar İçten Gökçeada ilçesinde yapılan çalışmaların son durumunu aktardı.
Yapılan kurum ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada esnaflarını ziyaret etti.
Esnaflar ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, esnaflara bol bereketleri kazançlar temennisinde bulundu.
Ayrıca Gökçeadalı vatandaşlarımızla tek tek selamlaşan ve bir süre sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, vatandaşlarımızın istek talep ve sorunlarını dinledi.
Gökçeadalı vatandaşlarımız Vali İlhami AKTAŞ’ı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum