Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ İNCELEDİ

Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ASO Kurs Merkezini ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ, EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİ İNCELEDİ
31 Aralık 2021 - 10:56
Ziyarette; Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Sanatçı Kadın Kooperatifi tarafından açılan sır altı çini işlemeciliği kursu, kumlamacı kursu ve seramik kursunda kursiyerler tarafından büyük emekle hazırlanmış ürünleri yakından inceleyerek Kooperatif Başkanı Ayşegül DEMİR’den ürünler hakkında bilgi aldılar.
Kurslarda eğitim gören kursiyerler ve kurs öğretmenleri ile sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, açılan bu tür kursların mesleki açıdan büyük kazanımlar getirdiğini ve bu kurslar sayesinde birçok kadının kendi işini kurduğunu ifade ederek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ASO Kurs Merkezi ziyaretlerinin ardından Erenköy Kültür Evini ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Sanatçı Kadınlar Kooperatif Başkanı Ayşegül DEMİR’den el emeği ile hazırlanarak sergilenen ürünler hakkında bilgi aldılar.
Açılan kurslara katılarak el emeği ürünleri üreten kursiyerler, gösterdiği yakın ilgi, destek ve ziyaretlerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkürlerini sunarak, duydukları memnuniyeti ifade ettiler.
Vali İlhami AKTAŞ’ın Erenköy’de gerçekleştirdiği programa; İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, Çanakkale Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AKYOL, Erenköy Muhtarı Bülent BAYAT ve ilgili kurum şube müdürleri eşlik etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum