Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ'DAN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA İADE-İ ZİYARET

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyelerine iade-i ziyarette bulundu.

VALİ AKTAŞ'DAN ÇTSO YÖNETİM KURULUNA İADE-İ ZİYARET
21 Temmuz 2020 - 11:53
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcıları Fahrettin Ersoy ve Murat Aydoğdu, Meclis Başkan Yardımcısı Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Ekşi, Volkan Temiz, Akın Yalman, Semih Toprak, Mehmet Önen ve Genel Sekreter Sema Sandal’la bir süre görüşerek sohbet etti.
Ziyarette, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal tarafından Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasının faaliyetleri,   projeleri,  Çanakkale’nin öncelikli sektörleri ve ekonomik görünümü konuları hakkında sunumu yapıldı.
Yapılan sunumun ardından Vali İlhami AKTAŞ’a, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu tarafından; Çanakkale İlinin sosyo ekonomik gelişmişlik sıralaması,  teşviklerde mevcut durum ve olması gereken durumu, işgücü rakamları, banka kredi verileri,  üyelerin pandemi döneminde ve normalleşme sürecinde yaşadığı sıkıntıları ve talepleri ile Organize Sanayi Bölgesi ve Liman faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Yapılan bilgilendirmelerin sonrasında ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Vali İlhami AKTAŞ’a “Çanakkale Deniz Ticareti Geçmişe Yolculuk “ ve “Çanakkale Sofrası” kitaplarını takdim etti.
Ziyaret sonunda Vali İlhami AKTAŞ,  Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ÇTSO hizmet binasında faaliyet gösteren Piri Reis Müzesi ziyaret ederek müze hakkında yetkililerden bilgi aldı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum