Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, ÇANAKKALE MERKEZ İLÇE KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Vali İlhami AKTAŞ, köy ziyaretleri kapsamında Çanakkale merkez ilçe köylerinden Erenköy Köyü Yenimahalle, Halileli, Kumkale, Kalafat ve Tevfikiye köylerini ziyaret etti.

VALİ AKTAŞ, ÇANAKKALE MERKEZ İLÇE KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
14 Eylül 2021 - 10:55
İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem Karadağ’ın da bulunduğu ziyaretlerde Vali İlhami AKTAŞ, Erenköy Köyü Yenimahalle Muhtarı Bülent Bayat, Halileli Köyü Muhtarı Erdinç Gökbayrak, Kumkale Köyü Muhtarı Fikret Kanlı, Kalafat Köyü Muhtarı Alaattin Şen ve Tevfikiye Köyü Muhtarı Cahit Toprakkarıştıran ile bir araya gelerek köylerin genel durumları ve sorunları hakkında istişarelerde bulundu.
Ayrıca köy sakinlerinin de talep ve görüşlerini dinleyen Vali İlhami AKTAŞ, yetkililere sorun ve taleplerin çözüme kavuşturulması için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi.
İletilen taleplerin en hızlı şekilde çözüme kavuşturulacağını ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, misafirperverliklerinden dolayı köy sakinlerine teşekkür etti.
Vatandaşlarımız Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirerek, köylerinin sorun ve taleplerine gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ettiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum