Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

VALİ AKTAŞ, BOĞAZ VE GARNİZON KOMUTANLIĞININ İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Vali İlhami AKTAŞ, Boğaz ve Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

VALİ AKTAŞ, BOĞAZ VE GARNİZON KOMUTANLIĞININ İFTAR PROGRAMINA KATILDI
28 Mart 2024 - 11:28
Şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına; Vali İlhami AKTAŞ, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN, Çanakkale Belediye Başkan V. Süleyman CANPOLAT,1.İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet ŞAHİN, 2.İdare Mahkemesi Başkanı Okan OK, ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL, İl Jandarma Komutanı Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Müftüsü Mustafa BİLGİÇ, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali ÖMÜT, protokol üyeleri, askeri personel, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Şube Başkanı Gülşen UZ, Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şube Başkanı Muharrem ŞAHİN, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Erol GÜNAYDIN, Anadolu Şehit Aileleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Sebahat Korkmaz DEMİR, Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çanakkale Şube Başkanı Zülfikar ÜZTÜRK  ile aziz şehitlerimiz aileleri, kahraman gazilerimiz ve aileleri katıldı.
Akşam ezanının okunması ile dualarla oruçların açıldığı iftar programında Vali İlhami AKTAŞ , aziz şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Boğaz ve Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programı edilen duaların ardından son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum