Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"UZAKTAN ÖĞRETİM DERS DESTEK SİSTEMİ PROJESİ" YIL SONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) bünyesindeki “Doğrudan Destek Projeleri” kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği (BTAYTD) iş birliği ile yürütülen “Batı Trakya Bölgesi’nde Yaşayan Türk Öğrencilere Yönelik Uzaktan Öğretim Ders Destek Sistemi Projesi” 2019-2020 Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı Senato Salonunda gerçekleşti.

"UZAKTAN ÖĞRETİM DERS DESTEK SİSTEMİ PROJESİ" YIL SONU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
08 Temmuz 2020 - 12:18
Toplantıya ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Rektör Yardımcısı ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden ve Prof. Dr. Suat Uğur, Eğitim Fakültesi Dekanı ve Proje Danışmanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, Proje Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Cumali Yaşar, Türk Dili Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Melek Külcü, TÖMER Müdürü Doç. Dr. Ümit Eker, TÖMER Müdür Yardımcısı ve Proje Danışmanı Öğr. Gör. Kemal Erkol, ÇOMUZEM Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Levent Özçağ, Bilgi İşlem Daire Başkan Vekili Cahit Kurt, Proje sponsoru Tolgay Elçioğlu ve proje ekibi katıldı.
Açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı ve Proje Yürütücüsü Prof. Dr. Bünyamin Bacak, projenin beş yıllık sürecinden bahsederek 2019-2020 proje yılında yürütülen program ve faaliyetler, öğrenci katılım istatistikleri ve ulaşılan hedef kazanımları içeren bir sunum gerçekleştirdi. İkinci olarak söz alan Eğitim Fakültesi Dekanı ve Proje Danışmanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç, projenin Batı Trakya açısından önemi, bu çalışma ile ÇOMÜ olarak soydaşlarımıza verilen desteğin mahiyetini ve süreçte yaşanan zorlukları dile getiren bir konuşma gerçekleştirdi. Proje Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Cumali Yaşar da yürütülen projeyle elde edilen kazanımları vurgulayarak gelecekte planlanan faaliyetlere değindi.
ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, proje hakkındaki olumlu değerlendirmelerini ifade ederek ÇOMÜ’nün buna benzer çalışmalara ihtiyacı olduğunu vurguladı.
Toplantı, proje ekibine ve projeye süreçte destek veren kişilere teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum