Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI!

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, 3 ayrı olayda 7 kişi yakalandı. 1 kişi işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 5 kişinin işlemlerine devam edildiği bildirildi. 1 şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ele geçirilen çok sayıda uyuşturucu maddeye ve 1 tabancaya ise el konuldu.

UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI!
25 Aralık 2020 - 11:40
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il merkezi ve ilçelerde Uyuşturucu Madde Satışı Yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında geçtiğimiz Pazartesi’den bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda TCK 191 (Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Kabul Etmek Bulundurmak) suçundan 1 olayda 1 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Şüpheli şahıs işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Öte yandan TCK 188 (Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal Ve Ticareti) suçundan 2 ayrı olayda 6 şüpheli hakkında işlem yapıldı,1 şahıs çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilirken 5 şahsın adli işlemlerine devam ediliyor.
Yapılan yakalamalar sonucunda; 184,10 gr. Metamfetamin, 140,16 gr Sentetik Cannabinoid maddesi ile 1 adet tabanca ve bu tabancaya ait 6 adet fişek ele geçirilerek tüm maddelere el konuldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum