Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İŞKUR'UN SEMİNERLERİYLE GELECEĞE HAZIRLANIYOR

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İŞKUR'UN SEMİNERLERİYLE GELECEĞE HAZIRLANIYOR
09 Kasım 2021 - 12:16
Yeni akademik yılın başlamasıyla Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen İŞKUR Kariyer Günlerinde ÇOMÜ öğrencileri kendilerini geleceğe hazırlayacak deneyimi elde etme fırsatını yakalıyorlar.

Etkinliklerin Kasım ayındaki ilk durağı ÇOMÜ Deniz Teknolojileri Meslek Yüksekokulu oldu. Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz 1. ve 2. Sınıf Deniz Teknolojileri öğrencileri ile ‘Tuzumu Nasıl Kuruttum?’’ başlıklı kendi kariyer hikâyesi üzerinden deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

İki farklı günde düzenlenen etkinliğe Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, İş Kulübü Liderleri Ahmet Şarman ve Sibel Şengün ve öğrenciler katılım gösterdi. Yavuz, öğrencilere kariyer planlaması açısından üniversite hayatının önemine vurgu yaptı ve artık gelişen ve değişen dünyaya ayak uydurmanın bilgiye sahip olmanın yanında uygulamaya geçirmek olduğunu da belirtti. Yavuz, özgeçmiş hazırlama, iş arama ve mülakat teknikleri gibi iş arama süreci öncesi kendilerini hazırlayabilecekleri İŞKUR’un İş Kulübü faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum