Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

UMURBEY KADINLAR KAHVESİ HİZMETE GİRDİ

Umurbey Belediyesinin beldede yaşayan kadınların sosyalleşmeleri adına projelendirdiği Umurbey Kadınlar kahvesi bugün açılışı yapılarak hizmete girdi.

20 Mart 2019 - 17:36

Umurbey Kadınlar Kahvesinin açılış törenine Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin,  AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Garnizon Komutanı Albay Türker Altıngöz, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, kurum müdürleri, belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende konuşan Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, “Kadınlarımızın baş tacımız olduğunu her fırsatta dile getiriyoruz.  Onların sosyalleşmeleri adına atacağımız her adım bizler için çok kıymetli. Söz verdiğimiz gibi Umurbey Kadınlar Kahvesinin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki kadınlarımız burada hem sosyalleşecek hem de çok keyifli vakit geçirecek.  Bu tesisin Umurbeyli tüm kadınlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin ise, “Lapseki büyüyor, Umurbey büyüyor. Burada sosyal belediyeciliğin önemli örnekleri sergileniyor. Böyle bir tesisi Umurbey’e kazandırdığı için Belediye Başkanı Sami Yavaş’a teşekkür ediyorum” dedi.

Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş’ın Umurbey’e çok büyük hizmetler kazandırdığının altını çizen AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, “Hepsi birbirinden değerli bu hizmetler arasında ikisini çok anlamlı buluyorum. Biri kadınların hizmetine sunulan Bilgi Evi bir diğeri de bugün açılışını yaptığımız Kadınlar Kahvesi. Kadınlara yönelik hizmetleri dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İskenderoğlu’nun ardından kürsüye gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Seçim dolayısıyla sürekli ilçelerimizi, beldelerimizi ziyaret ediyoruz. Her hafta bir bakanımızın Çanakkale’ye gelmesi için çaba gösteriyoruz. Bir derdimiz var, bu bölge ayağa kalksın istiyoruz. Çevresinin en güzel beldesi olan Umurbey’de olmak bizim için her zaman ayrı bir keyif.  Burası devasa bir meyve deposu. Umurbey’de hizmetlerimiz devam etsin istiyoruz. Sami Başkan 5 yıl büyük mesai harcadı, güzel işler yaptı. Birçok işi yoluna koydu. Artık çevreden Umurbey’e misafirler geliyor. Biz Umurbey’de bu dönüşümün sürmesini istiyoruz. Kadınlarımızın daha güzel şartlarda sosyalleşebilmeleri amacıyla açılan Kadınlar Kahvesi için Sami Başkana teşekkür ediyoruz. Biz her yerde kadınlarımız olsun istiyoruz.”

Konuşmaların tamamlanmasının ardından, açılış kurdelesi kesilerek Umurbey Kadınlar Kahvesi hizmete girdi.

Açılış töreni vatandaşlara pilav ikram edilmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum