Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

UMKE GÖNÜLLÜLERİ BİR ARAYA GELDİ

Farkındalığı arttırmak amacıyla her yıl kutlanan 7-13 Ağustos Ulusal UMKE Haftası, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde kutlandı. AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in de katılım sağlığı programda UMKE gönüllülerine teşekkür belgesi takdim edildi.

UMKE GÖNÜLLÜLERİ BİR ARAYA GELDİ
12 Ağustos 2023 - 16:26
2003 yılında kurulan Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi 20 yaşını doldurdu. Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Seminer ve Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlik Çanakkale UMKE tanıtım filmi gösterimi ve günün anlam ve önemine yönelik konuşmalar ile devam etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, gönüllülere teşekkür belgesini takdim ederken kendilerini başarılı ve fedakar çalışmalarından dolayı tebrik etti. İl Sağlık Müdür vekili ve Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Op. Dr. Halil Gürkan Çoban’ın ve Müdürlüğümüz idarecilerinin UMKE gönüllüleri ne teşekkür belgelerini vermeleri ve tebrikleri ile devam etti.

İl Afet Birimi ve UMKE sorumlusu Dr. Ersin Çoban’ın eylül ayında ilimizde yapılması planlanan MED EU-MODEX tatbikatı hakkında bilgi verdiği ve karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum