Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

(UCİM) GENEL BAŞKANI ÇANAKKALE'DE

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Kurucusu ve Genel Başkanı Saadet Özkan, bazı temaslarda ve incelemelerde bulunmak İçin Çanakkale’ye geldi.

23 Şubat 2019 - 16:54

Bir kafede (Ucim) Çanakkale üyeleri ile yapılan toplantıya Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da katıldı. Toplantıda (Ucim) Genel Başkanı Saadet Özkan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a Çocuk İstismarları Ve Dernekleri hakkında bilgi aktarımında bulundu.

Toplantının ardından yaptığı açıklamada Başkan Gökhan; "Kötü havaya rağmen Çanakkale’de ki UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği buluşmasına katılan Başkan Saadet Özkan’ la tanışmak ve çalışmaları hakkında bilgilenmek güzeldi. Çocukların üzerindeki karanlık, kötü eller için hep birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

 

SAADET ÖZKAN KİMDİR?

Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Özkan, 15 Haziran 1978'de İzmir'de doğdu. Anadolu Üniversitesi Okul Öncesi Eğitim Öğretmenliği eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İletişim bölümünden mezun oldu.

Özel bir Akademiden Trainer Advandec Master Plus programı eğitimi alan Saadet Özkan,  Kişisel Gelişimci uzmanı Yaşam Koçu, Öğrenci Koçu, Performans Koçluğu, Trainers Training, Ouantum, Gestalt Therapy, Hypnosis Master, NLP alanında çalışıyor.

Kişisel Gelişim Uzmanı Saadet Özkan aynı zamanda Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yapıyor.

3 yıl önce İzmir Menderes’te 6 öğrenciye cinsel istismarda bulunan okul müdürünün yargılanmasını sağlayan Saadet Özkan, verdiği mücadeleyle dünyaya örnek oldu. ABD Dışişleri Bakanlığı’nın Uluslararası Kadınlar Cesaret Ödülü’nü geçen hafta First Lady Melania Trump’ın elinden aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum