Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÜÇ İLÇEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Çanakkale'nin üç ilçesinde peş peşe uyuşturucu madde satıcısı ve üreticilerine yönelik operasyon düzenledi.

ÜÇ İLÇEDE UYUŞTURUCU OPERASYONU!
19 Haziran 2020 - 13:23

Operasyonlarda 7 kişi gözaltına alındı. İlçelerde gerçekleştirilen operasyonlarda 518 kök kenevir, çeşitli miktarda uyutuşrucu madde ele geçirildi.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı yetki ve sorumluluk alanlarında yaptıkları başarılı operasyonlarla zehir tacirlerine göz açtırmıyorlar.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Kavaklıtepe köyü, Karaağaçlar mevkiinde bulunan Ayçiçeği bitkisi ekili tarlalarda yasadışı kenevir bitkisi yetiştirildiği bilgisi üzerine harekete geçen Jandarma ekipleri E.K ve H.Y isimli şahısların ev ve tarlalarında arama yaptı. Şahısların tarlalarında 259 kök kenevir ele geçirilince iki şahıs gözaltına alındı.

BİGA'DA SUÇÜSTÜ YAPILDI!

Biga İlçe Jandarma Komutanlığı, M.Y., A.A ve M.Ş. isimli şahısların Biga ilçesine araç ile uyuşturucu madde getireceği ihbarı üzerine harekete geçti. Adli makamlarla yapılan koordinasyonla yol üzerine kontrol noktası oluşturuldu. Güvemalan yol kontrol noktasında durdurulan araç içerisinde yapılan arama neticesinde; 20 gr. Metamfetamin ile 25 Adet Extacy hap ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile M.Y., A.A ve M.Ş. isimli şahıslar yakalandığı;  kan, saç kılı, idrar ve tükürük örnekleri alındığı ve şahıslar hakkında soruşturma devam ettiği bilgisi verildi.

YENİCE'DE İKİ KİŞİ YAKALANDI

Yenice İlçe Jandarma komutanlığı ile KOM Şube Müdürlüğünce yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Ö.Ö ve E.A isimli şahısların evlerinin bahçesinde ekili 30 kök kenevir bitkisi ile 96 gr kenevir tohumu ele geçirildi. 30 kök kenevir bitkisi ve 96 gr kenevir tohumu muhafaza altına alınarak İstanbul Kriminal Laboratuarına gönderildi. İki şahıs hakkında ise adli sürecin devam ettiği bildirildi.

239 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ!

Yine Biga ilçesinde Jandarma ekiplerine İ.B. isimli şahsın Biga ilçesi Kozçeşme köyünde İvecik deresi mevkiinde bulunan ormanlık alan içerisinde Kenevir ektiği ihbarında bulunuldu. İhbarı değerlendiren Jandarma ekipleri söz konusu bölgede 239 kök 50-60 cm boylarında kenevir bitkisi ile 15 adet kova ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen kenevirler İlçe Tarım Müdürlüğü tarafından imha edildi. Şüpheli İ.B'nin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği bilgisi verildi.

 

Kaynak: Aynalı Pazar

YORUMLAR

  • 0 Yorum