Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA

Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Cumhuriyet Meydanı’nda tören gerçekleşti.

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 177 YAŞINDA
11 Nisan 2022 - 13:52
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında ise İl Emniyet Müdürlüğünce 4-5  Nisan tarihleri arasında İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın başkanlığında sıralı Müdür ve amirlerce oluşturulan heyetlerce Çanakkale’de bulunan Şehit ve Gazi ailelerine ziyaretler gerçekleştirildi.
7 Nisan’da  Şehitler Camiinde Mevlidi Şerif okutuldu.

8 Nisan günü İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın başkanlığında Vali İlhami Aktaş Makamında ziyaret edildi. Aynı gün Deniz Polis Evi’nde İl Protokolünün katılımı ile Şehit ve Gazi Aileleri ile emekli ve çalışan teşkilat mensuplarına yönelik düzenlenen iftar yemeği sonrası kurumun personelince Kızılay Kan Merkezinde kan bağışında bulunuldu.
Etkinler kapsamında Bugün, 10.00’ da İl Emniyet Müdürlüğü, Deniz Polis Eğitim Merkezi ve Polis Emeklileri Derneğince, Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk anıtına çelenk sunumunun ardından Saygı Duruşunda ve İstiklal Marşı ile resmi tören sonlandı.
İskele Meydanı Polisevi Şube Müdürlüğü yanında Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü,  Narkotik  Suçlarla  Mücadele Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü,  Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Aile içi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinin KADES Stantlarının kurularak vatandaşların bilgilendirilmesi kapsamında ziyarete açıldı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum