Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TÜRK DENİZCİLİĞİ TEMALI BİLİM FUARI AÇILDI

Turgut Reis Ortaokulu’nda, 4006 Tübitak Bilim Fuarı düzenlendi.

23 Ekim 2019 - 16:29

Türk Denizciliği Temalı Bilim Fuarı’nda, çeşitli sınıflardan öğrencilerin ortaklaşa hazırladıkları 21 proje yer alıyor.Törene Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Belediye Meclis Üyeleri, Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin, büro amirleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü açılışta yaptığı konuşmada, öğrencileri tebrik etti. Açılışın ardından Denizcilik temalı fuarda yer alan projelerini öğrenciler konuklara tanıttı.Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’da bilim fuarını gezdikten sonra izlenimlerini şu sözleriyle dile getirdi.“ Öncelikle Turgut Reis Orta Okulu öğrencilerini ve idarecilerini kutluyorum. Denizi olan bir kentte bu denli güzel bir içerik ile, özellikle denizlerimizi bekleyen tehlikeler konusunda güzel bir çalışma olmuş. Kendilerini bu duyarlı çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Turgut Reis Orta Okulu Okul Müdiresi Şule Yıldızoğlu 4006 Tübitak Bilim Fuarı hakkında bilgi verdi; “Burada 55 öğrencimizin 25 farklı projesi 161 öğretmenimizin rehberliğinde çalışmalarımız yer almakta. Burada tüm derslerimizin yer aldığı bir projeler sunuluyor. Biliyorsunuz ki Çanakkale deniz kenti ve bizde öğrencilerimizden denizlerimizde yaşanan kirliliği konu almalarını istedik. Ortaya böylesi güzel bir fuar çıktı” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum