Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TURİZM CENNETİ ALARM VERİYOR!

Türkiye’nin turizm cenneti olan, özellikle pandemi sürecinde değerine değer katan Bozcaada’da, son günlerde görülen müsalj miktarı artış gösterdi. Adanın sahillerine geçtiğimiz hafta görülen müsilaj, bu günlerde artış göstererek, kıyılarda yayılmaya başladı. Ada sakinleri başta olmak üzere vatandaşlar, müsilajın Bozcaada için kabusa dönüşmesinden endişeliler.

19 Haziran 2021 - 12:14
Mart ayından beri gözle görülür şekilde artış gösteren müsilaj ile ilgili ne yapıldıysa, henüz müsilajın etkinliği kırılamadı. Marmara Denizi’nde görülen müsilaj özellikle son zamanlarda farklı bölgelere yayılmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Karadeniz’de Ordu sahillerinde müsilaj görülürken, 2 hafta önde de Bozcaada açıklarında görülmüştü.
Aradan geçen 2 hafta sonunda, müsilajın Bozcaada kıyılarında daha da yayıldığı gözlendi. Ada sakinleri tarafından bu yayılış günlerdir an be an görüntülenirken, tam da turizm sezonunda tehlike çanları çalmaya başladı.
Özellikle pandemi sürecinde değerine değer katan bölge konumunda bulunan Kuzey Ege’de görülen müsilaj, esnafı, vatandaşları, ada sakinlerini tedirgin etmeye başladı.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum