Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TURAN "80 YAŞINDA ADAM BURAYA GELİYORSA BEN DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIM"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Partisinin hazırladığı açık hava toplantılarına katıldı.

TURAN "80 YAŞINDA ADAM BURAYA GELİYORSA BEN DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIM"
30 Mart 2019 - 15:10

Çanakkale’nin Lapseki ilçesi  Çardak Beldesi ve BİGA ilçesine giderek partililer ve vatandaşlar ile birlikte olan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Lapseki ilçesi Çınaraltı meydanında açık hava toplantısında yaptığı konuşmada milletin iş yapana, çalışana oy verdiğini ifade etti.

Turan konuşmasında şunları söyledi; ”Lapseki bölgenin parlayan yıldızı. O dönem 8 bin nüfuslu yere doğalgaz gelir mi dediler, kimi kandırıyorsunuz dediler. Aklın yolu bir icraatsa bu iş AK Parti’nin iş, Cumhur İttifakının işi. Beraber besmeleyi çektik hep beraber sonuç aldık Hamd olsun. Dün Gelibolu’daydım 40 bin nüfuslu ilçe buranın dört katı. Orada da var CHP’nin adayı orada ki başkanda 10 yıldan berri var. Aynı vekiliz aynı ortamlardayız. Daha halen doğalgazın D sini göremediler. Bu iş uyumla olur, bu iş ittifakla olur. Bu iş beraber bir sinerjiyle ortaya çıkarak olur. Valisi, Kaymakamı, İl Müdürü, Bakanı ve vekili beraberse olur. O yüzden yeni dönem tekrar besmeleyi çekeceğiz. Durmak yok yola devam diyeceğiz inşallah. Bir derdimiz var bu ülkenin gelişmesine büyümesine katkı sağlamak istiyoruz. Makamlarımız geçtiğinde bu adam iyi işler yapmıştı, sağ olsun demeniz için bunu yapıyoruz. Ben aday değilim giderim Ankara’ya orada işlerimi takip ederim ama bir sevdamız var borcumuz var.

80 yaşında adam buraya geliyorsa ben daha çok çalışmalıyım. Çocuk buraya geliyorsa ben daha çok koşmalıyım. Ne yaparsak yapalım bu millete olan borcumuzu ödeyemeyiz. İstanbul’da 17 yaşında Yusuf adında bir genç bir eve gidip AK Parti’nin broşürünü veriyor. Yukarıdan soysuz bir insan makarna mı dağıtıyorsun, ne işin var senin burada gibi onu aşağılayan laflar söylüyor. Kimi bizim mitinglerimize, partimize hele ki yaşlıları, gençleri, kadınları zorla getirebilirler. Sevmeseniz, güvenmeseniz ne işiniz var burada. Kimi buraya zorla getirebilirler. 17 yıldan berri yolardayız ve yollarda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. “

YORUMLAR

  • 0 Yorum