Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ"

Vali İlhami AKTAŞ, ilimiz hastanelerinde mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan sağlık personellerine moral ziyaretinde bulundu.

"TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ"
08 Ekim 2020 - 12:07
İlk olarak Eski Devlet hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, İl Sağlık Müdürü Ali Taşçı’dan hastane hakkında bilgi aldı. Vali İlhami AKTAŞ, eski devlet hastanesinde faaliyette bulunan göz polikliniği ve toplum ruh sağlığı merkezini gezerek çalışan sağlık personellerine çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.
Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Alp Akça, Hastane Müdür Yardımcısı Mesut Çayır ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Hafize Meto’nun da bulunduğu eski devlet hastanesi incelemesinde İlk olarak göz polikliniğini gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Göz doktoru Op. Dr. Murat Hamurcu’ dan göz polikliniği ve göz ölçüm birimi hakkında bilgi aldı ve çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Toplum ve Ruh Sağlığı merkezini gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, Psikiyatrist Dr.Tuğba Pek’ten bilgi alarak çalışmalarında başarılar diledi.
Akabinde Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesine geçerek poliklinik ve acil serviste incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Başhekim Dr. Ufuk Tali, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Kızılkeçe ve müdür yardımcıları ile çalışma toplantısı yaparak hastanenin çalışma faaliyetleri ve işlevleri hakkında brifing aldı.
Ayrıca Vali İlhami AKTAŞ, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde poliklinik ve acil serviste tedavi gören hastaları ziyaret edip acil şifalar temennisinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi incelemelerinin sonrasında Çanakkale Onsekiz Mart Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine geçen Vali İlhami AKTAŞ, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat ve Başhekim Prof. Dr. Okhan Akdur’dan Çanakkale’deki Koronavirüs ile mücadelede son durum ile kurumun çalışmaları ve işlevleri hakkında bilgi aldı.
Çanakkale Onsekiz Mart Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Poliklinikleri ve Acil Servis’inde de İncelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, tedavi gören hastalara acil şifalar temennisinde bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
Sağlık çalışanlarının Koronavirüs salgını başta olmak üzere vatandaşlarımızın diğer sağlık sorunlarıyla ilgilenip çok büyük fedakarlıklarla hizmet ettiğini vurgulayan Vali İlhami AKTAŞ, “Sağlık çalışanlarımız kendi çocuklarından, ailelerinden ve kendi hayatlarından fedakarlık yaparak hastalanan vatandaşlarımız ile ilgilenip fedakarca çalışmalarını sürdürüyor. Biz, mesai mefhumu gözetmeden büyük bir gayret göstererek çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza müteşekkiriz, her zaman onların yanındayız” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum