Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TROYA HALK DANSLARI FESTİVAL EKİBİNDEN BAŞKAN ERKEK'E ZİYARET

Çanakkale Folklor Araştırmaları Derneği Gençlik Kulübü (ÇAFAD) heyeti Belediye Başkanı Muharrem Erkek'e nezaket ziyaretinde bulundu.

TROYA HALK DANSLARI FESTİVAL EKİBİNDEN BAŞKAN ERKEK'E ZİYARET
23 Nisan 2024 - 10:02
ÇAFAD tarafından bu yıl 21.'si düzenlenecek olan Uluslararası Troya Halk Dansları ve Müzikleri Festivali öncesinde Belediye Başkanı Muharrem Erkek, ÇAFAD Başkanı Selim Yazan ve beraberinde festival için kente gelen Bulgaristan, Ukrayna ve yerel halk dansları ekiplerini Belediye Meclis Salonunda ağırladı. Yurtdışından gelen misafirleri Çanakkale'de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Erkek;” Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyanın ilk çocuk bayramı olan 23 Nisan'ı TBMM'in açılışında çocuklara hediye etti. Bu nedenle 23 Nisan'da sizlerin de burada olması çok anlamlı. ÇAFAD'a da böyle bir etkinlik düzenlemesi nedeni ile teşekkür ediyorum. Mutlaka hep birlikte çok önemli şeyler yapacağız. Folklor, kültür ve sanat bizler için çok önemli. Gerek kentler arasında gerekse ülkeler arasında kardeşçe ve barış içerisinde yaşamak açısından kültürel faaliyetleri değerli buluyorum.  Tüm çocuklarının kültür ve sanatla iyi bir şekilde yetişmeleri dünyamızın geleceği açısından da çok önemli. Tüm çocuklarımızın şimdiden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum” dedi. 
Karşılıklı sohbet ortamında devam eden ziyarette festivale ilişkin bilgi veren ÇAFAD Başkanı Selim Yazan da konukseverlikten dolayı Başkan Erkek ve Çanakkale Belediyesine teşekkürlerini iletti. Ziyaret, karşılıklı hediye takdimi ile sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum