Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TRENDYOL'DAN CEM TİTİZ BİGA TSO'NUN KONUĞU OLACAK

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Trendyol Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Cem Titiz'i Biga'da e ticaret yapan esnaf ve tüccarlarla buluşturacak.

TRENDYOL'DAN CEM TİTİZ BİGA TSO'NUN KONUĞU OLACAK
08 Mayıs 2024 - 15:13
Son dönemlerde ticaretin önemli bir kısmını oluşturan ve pandemi ile birlikte hayatın vazgeçilmezlerinden biri olan e ticaret konusunda uzman Cem Titiz, 9 Mayıs Perşembe günü saat 16:00'da Biga Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda Bigalılarla buluşacak. Cem Titiz, 'E ticaret nasıl yapılır', 'Trendyol'da satış teknikleri' ve 'Tek tuşla mikro ihracat nasıl yapılır' konularında gerçekleştireceği seminer sonrası katılımcıların sorularını da yanıtlayacak.
Biga'da 176 esnaf ve tüccarın Trendyol ile işbirliği içinde satış yaptığı öğrenilirken; toplantının tüm Bigalılara açık olduğu duyuruldu.
Trendyol ile iş yapan firmaların yanı sıra iş yapmayı düşünen firmaları da davet eden Biga TSO Başkanı Şadan Doğan; "Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana üyelerimizin gelişimi, başarısı ve para kazanmasını arttırabilmesi için her eğitim çalışmasını, her semineri, her toplantıyı çok önemsedik. Tüm meslek komitelerimiz de bu bağlamda çalışmalarını sürdürüyorlar. Biga'da üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda böylesi değerli bir firmayla işbirliği içinde Bigalı hemşehrilerimize hizmet edecek bir toplantı planladık. Toplantımız tüm Bigalılara açık olacak. Trendyol ile iş yapan, yapmayı düşünen herkesi bekliyoruz. Verimli bir toplantı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç