Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TRENDYOL'DA İŞ ORTAKLARINA E İHRACAT SEÇENEĞİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası, Trendyol Bölge Satış ve İş Geliştirme Yöneticisi Cem Titiz'i Biga'da e ticaret yapan esnaf ve tüccarlarla buluşturdu. E ticaretin çok geniş fırsatlar barındırdığını dile getiren Titiz, önümüzdeki yıllarda Trendyol'un ihracat süreçleriyle ilgili ciddi yatırımları ve hedefleri olduğunu da dile getirdi.

TRENDYOL'DA İŞ ORTAKLARINA E İHRACAT SEÇENEĞİ
15 Mayıs 2024 - 11:41
Toplantının açılışında konuşan Biga TSO Başkanı Şadan Doğan; "Oda olarak yönetimimizle, meclisimizle, komitelerimizle üyelerimizin yararına olacak tüm eğitim ve seminerleri çok önemsiyoruz. Sektörler içindeki işbirliklerini önemsiyoruz. Bu nedenle çok sayıda nitelikli ve üyelerimizin yararına olacak eğitimler düzenledik. Trendyol'dan kıymetli arkadaşımız Cem Titiz'i sizlerle buluşturduk. Biga'da 210 esnaf ve tüccarımızın Trendyol ile birlikte iş yaptığını öğrenince bu toplantının tüm herkese açık olmasına karar verdik. Esnaf Odamız da üyelerine çağrıda bulundu. İş yapanlar, iş yapma isteğinde olanlar olarak faydalanabileceğiniz bir toplantı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Son dönemlerde ticaretin önemli bir kısmını oluşturan ve pandemi ile birlikte hayatın vazgeçilmezlerinden biri olan e ticaret konusunda uzman Cem Titiz, 'E ticaret nasıl yapılır', 'Trendyol'da satış teknikleri' ve 'Tek tuşla mikro ihracat nasıl yapılır' konularında önemli bilgiler anlattı. Biga'da Trendyol üzerinden e ticaret ve hatta ihracat yapan firmaların olduğunu ve Trendyol ile satış yapan firma sayısının 210'a ulaştığını dile getiren Titiz; "E ticaret konusunda pandemi dönemindeki hızlı süreci kaçırdığını düşünenler olabilir. E ticaretin gelişimi hala devam ediyor. Bizler de Trendyol olarak ciddi bir yatırım programımız var. Bunun dışında da ihracat kanalımızı hızla geliştiriyoruz. E ticaret, E ticaret yoluyla ihracat yapmak isteyen tüm esnaflara ve tüccarlara her tür desteği vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.
Sunumun sonunda ise soruları yanıtlayan Cem Titiz, Biga'ya tekrar gelmek istediğini dile getirdi.
Toplantıya Biga TSO Başkanı Şadan Doğan, Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur, Biga TSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile esnaflar ve oda üyeleri katıldılar.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum