Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni, İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

TIP FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
30 Haziran 2022 - 12:24
Törene; Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Pelin Kanten, Prof. Dr. Okhan Akdur, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Özlem Yayıntaş ve Prof. Dr. Erkan Melih Şahin, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, açılış konuşmasını Dekan Prof. Dr. Muammer Karaayvaz ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur gerçekleştirdi. Fakülte mezunları adına konuşmayı ise fakülte birincisi Dr. Ahsen Şevval Bostancı yaptı.

2021-2022 Akademik Yılı fakülte birincisi Dr. Ahsen Şevval Bostancı, fakülte ikincisi Dr. Yeliz Kuzdan, fakülte üçüncüsü Dr. Ece Nur Akyumuk oldu. Her yıl Acil Tıp Uzmanları Derneği ATUDER tarafından tüm tıp fakülteleri arasından seçilen “En iyi Acil İntörn Öğrencisi” ödülüne ise Dr. Ertuğrul Yeşilyurt seçildi. Dereceye giren öğrencilere diploma ve ödülleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Okhan Akdur, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten ve Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muammer Karaayvaz tarafından takdim edildi.
Tören, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması, mezun öğrencilere diploma takdimi, Prof. Dr. Yılmaz Akgün’ün öncülüğünde yeni hekimlerin “Hekimlik Yemini” etmesi ve mezunların kep atması ile sona erdi. Törenin ardından ikram gerçekleştirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum