Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

THE GALAXY FİLMİNİ CANLANDIRARAK ALTIN MADALYANIN SAHİBİ OLDU

Katıldığı turnuvalarla ve yarışmalarla adından çokça söz ettiren Melis Pastanesi bugüne kadar aldığı madalyaları bir kenara koyup, yenileri için dünyanın dört bir yanında eser üretmeye ve sergilemeye devam ediyor.

THE GALAXY FİLMİNİ CANLANDIRARAK ALTIN MADALYANIN SAHİBİ OLDU
18 Şubat 2020 - 11:04

Pastane bundan önce 3 dünya altın madalyası, 1 Avrupa ikinciliği, 4 uluslararası birincilik, 4 Türkiye ödülü almasına karşın, doyumsuz bir enerji ile geçtiğimiz gün Almanya’nın Stuttgart kentindeydi. Almanya’da düzenlenen Almanya’da düzenlenen 2020 Gastronomi Olimpiyatları’nda bu sene 2 bin 500 eser yarıştı. Dünyanın dört bir yanından olimpiyatlara katılan eserler arasında Melis Pastanesi’nin eseri de vardı.

“GELMİŞ OLDUĞUMUZ NOKTA ZİRVEDİR”

Nihayetinde Altın Madalya yine Çanakkale’yi şaşırtmayarak, Melis Pastanesi’nin oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Melis Pastanesi’nin sahibi Hasan Çoban, “Biz Melis Pastanesi olarak ülkemizi gururla temsil ettik. Marvel’in Guardian of the Galaxy filmini fantastik bir ortamda canlandırarak Gold madalyayı ülkemize getirdik. Altın madalya kazanmanın onurunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Doyumsuz bir enerji ile gelmiş olduğumuz nokta tam anlamıyla zirvedir” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum