Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TEKNOFEST BİLGİLENDİRME KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türkiye Teknoloji Takımı, (T3 Vakfı) Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı ve Teknofest Bilgilendirme Konferansı, Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şeker, Spor Birliği Başkanı Öğr. Gör. Deniz Ünver, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

TEKNOFEST BİLGİLENDİRME KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
11 Kasım 2023 - 11:27
T3 Vakfı Çanakkale İl Sorumlusu Ahmet Çınar yaptığı sunumda; "Her sektörde teknoloji geliştirme zorunluluğumuzu göz önüne aldığımızda, milli teknoloji hamlesinin önemine ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı olarak yaptığımız çalışmalara vurgu yapmak istiyorum. Fikirlerin projelendirilip üretilmesini, topluma faydalı ürünlerin ortaya çıkmasını istiyoruz. Dünyanın en büyük teknoloji festivali Teknofest'te birçok gencin fikirlerini kendi yaptıkları projelerle hayata geçirdiğini görüyoruz” dedi.
Toplantının bir diğer amacı olan burs bilgilendirmesini de detaylı olarak yapan Çınar, “Bugün burada olma sebebimiz Özdemir Bayraktar Bursu. Vakfımızın amacı, gençlerin teknolojiyle bağını güçlendirmek, geliştirmek ve eğitim süreçlerine katkı sunmak” dedi.
Etkinlikte daha sonra Teknofest ve Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı Tanıtım Filmleri izlendi.
Burs programlarını, başvuru süreci ve süresini aktaran Çınar başvuruların, T3vakfi.org adresi üzerinden 13 Kasım’a kadar başvuru yapılabileceğini belirtti.
Konferansta, Çanakkale Bursiyerlerinden ÇOMÜ Moleküler Biyoloji son sınıf öğrencisi Ahmet Tuna bursiyerlik sürecini ve avantajlarını anlatarak ÇOMÜ'lüleri bu denemeyi yaşamaya davet etti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum