Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TED KOLEJİ YENİ YIL KERMESİ YAPILDI

Çanakkale TED Koleji Okul Aile Birliği yeni yıl kermesi gerçekleştirildi.

22 Aralık 2023 - 17:03
Maddi durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına burs sağlamak amacı ile geleneksel olarak yapılan Okul Aile Birliği Yeni Yıl Kermesi gerçekleştirildi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan  Çanakkale TED Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Şebnem Akarsu ; "okul Aile Birliğimiz ile birlikte bu gün bir kermes düzenledik, oldukça heyecanlıyız, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılını neredeyse tamamlamak üzereyiz. Çanakkale'de TED'li olmanın ayrıcalığını yaşamak için erken kayıt dönemimizde başladı. Eğitim anlamında burada TED Kolejini kazandırmış olmak çok büyük bir gurur. Bu gün kermesimize katılarak bizlere vakit ayırdığınız için teşekkür ederim"  ifadelerini kullandı.
"YENİ MEŞALELER YAKACAĞIZ"
TED Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Aylin Yavuzaslan ise yaptığı açıklamada; " Bu kermesimizin amacı başarılı ancak maddi durumu yeterli olmayan öğrencilerimize destek vermek için yaptığımız bir kermes. Buradan elde edilen gelir ile bir TED Meşalesi daha yakacağız. Bu bağlamda bizlere destek olan tüm herkese teşekkür ediyor şimdiden okul aile birliğimiz ve velilerimizin yeni yılını kutluyorum" dedi.
TÜRKİYE GENELİNDE 46 TED MEŞALESİ VAR
TED Çanakkale Koleji Okul Müdürü Dr. Tuncay Şamdal yaptığı açıklamada; "Çanakkale TED Koleji kapılarını bu yıl açtı ve 44. şubesi olarak hayata geçti. Bu gün itibari ile ise Türkiye genelinde 46 TED Meşalesi faaliyet göstermekte. Bildiğiniz üzere Türkiye Eğitim Derneği Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emri ile kurulmuş 95 yıllık bir kurum. TED meşalesinin Çanakkale gibi bir şehirde açılmış olması çok büyük bir ayrıcalık ve burada eğitim alan öğrencilerimizin bilime dayalı çağdaş, laik ve modern bir eğitim almaları büyük bir özellik. Okulumuz her olanağı ile modern, çağın gereksinimlerine ayak uyduran bir kampüse sahip. Bu yıl büyük bir heyecanla başladık henüz okulumuzun 4'te 1 lik kapasitesini kullanıyoruz, ancak velilerimiz ile yaptığımız toplantıların geri dönüşü yeni açılmış bir okul değil de sanki yıllardır burada eğitim veriliyormuş gibi bir profesyonellik olduğunu söylüyorlar. Şimdiden 2024-2025 eğitim öğretim yılı hazırlıklarımız başladı ve çalışmalarımız bu düzeyde devam ediyor" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum