Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TDD GO-FOR'A GÖZLEMCİ ÜYE OLARAK KABUL EDİLDİ

Topluma Destek Derneği, Türkiye'nin Ulusal Gençlik Konseyi olan, Gençlik Örgütleri Formu'na (Go-For) gözlemci üye olarak kabul edildi.

TDD GO-FOR'A GÖZLEMCİ ÜYE OLARAK KABUL EDİLDİ
12 Mayıs 2020 - 14:54

Türkiye'de gençlik politikasının hak temelli bir yaklaşımla ele alınması konusunda çalışan Gençlik Örgütleri Formu, bu doğrultuda çalışmayı amaç edinmiş gençlik örgütlerini aynı çatı altında toplamaya devam ediyor.

Dinamik bir yapı ve enerjiyle kurulduğu ilk günden beri şehrimizde ve ülkemizde çalışmalar gerçekleştiren Topluma Destek Derneği, bu yıl Covid salgını sebebiyle online bağlantı ile gerçekleştirilen Go-For üyeler toplantısı sonrası resmi olarak Gençlik Örgütleri Formu'na gözlemci üye olarak katılmış oldu.

Konu hakkında açıklama yapan Topluma Destek Derneği başkan yardımcısı Onur Duran: "Böylesine büyük bir platformda söz sahibi olabilmek, çalışmalarda yer alabilmek önce Çanakkalemizi sonra ülkemizi uluslararası platformlarda temsil edebilmek adına güzel bir adım attık. Toplum için çalışıp, güzel bir gelecek yaratabilmek için çıktığımız bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Önce şehrimiz sonra ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum