Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TARSİM MANİSA BÖLGE MÜDÜRÜ BAŞKAN KAYA'YI ZİYARET ETTİ

TARSİM Manisa Bölge Müdürü Müjdat Çubukçu ve Uzman Özgün Tütüncü, Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya’yı makamında ziyaret etti.

TARSİM MANİSA BÖLGE MÜDÜRÜ BAŞKAN KAYA'YI ZİYARET ETTİ
31 Ocak 2020 - 14:20

Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin işleyişi ile 2020 yılında uygulamaya alınan yenilikler hakkında bilgi verildi.

Görüşmede TARSİM Tarım Sigortalarının öneminden ve TARSİM’in üreticinin zor gün dostu olduğuna vurgu yapıldı. Türkiye modeli TARSİM modelinin dünyada örnek olarak gösterilen bir model haline geldiğini ve bununda ülkemizin prestiji açısından oldukça önemli olduğunu vurgulandı. Üreticilerimizin zararlarının doğru ve zamanında karşılanabilmesinin çok kıymetli olduğu ve bölgemizde de zaman zaman oluşan afetlerden dolayı zararlar meydana geldiğini, üreticilerimizin oluşacak zararlardan mağdur olmamaları için ürünlerine, sürülerine ve arılarına mutlaka TARSİM Tarım Sigortası yaptırmasının çok önemli, çok kıymetli olduğu konuşuldu. İlçe ilçe köy köy sunumlarla,bir üreticiye daha nasıl ulaşabiliriz anlayışının da çok kıymetli olduğu belirtildi.Konunun asıl muhatapları olan üreticiler ile yapılan görüşmeler ve fikir alışverişleri sonrasında da noksanlıklar tespit edilip, daha da nasıl faydalı hale getirilmeye ve geliştirilmeye çalışılmakta olduğunun bilgileri verildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum