Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"SUYUNA SAHİP ÇIK" PANELİ YAPILDI

Türkan Saylan Sosyal Tesisleri’nde, Çanakkale Sivil İnsiyatifi, Kent konseyi ve Çanakkale Belediyesi tarafından, ‘suyun zehirlenirse, kanser ve ölümle yüzleşirsin, suyuna sahip çık’ sloganı altında, ‘ya zehirli su, ya da sağlıklı yaşam’ konulu panel ve forum düzenlendi.

09 Kasım 2019 - 15:20

Panel ve Foruma, Chp Çanakkale İl Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Belediyesi Meclis üyeleri, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Panele konuşmacı olarak, Orman Mühendisi Salih Sönmezışık, Fiziki coğrafya ve jeoloji-klimatoloji ve meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Murat Türkeş, Halk Sağlığı’ndan Prof. Dr. Ali Osman Karababa, Avukat Senih Özay, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ve Ziraat Mühendisi ve Belediye Başkan Yardımcısı  İrfan Mutluay katıldı.

Modaretörlüğünü Orman Mühendisi Salih Sönmezışık’ın yaptığı panel ve forum, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Bir girizgah konuşması yapan Osman Sönmezışık, Kazdağlarının ekolojik denge için önemine değinerek, Kazdağlarının sadece Türkiye için değil Dünya için de çok önemli olduğunu vurguladı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum