Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SULTANLAR RÜZGARI ARKASINA ALDI

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin, 6.haftasında, Çanakkale Belediyespor sahasında Mehmet Erdem Marmara Akademi’sini konuk etti.

16 Kasım 2020 - 10:46
Boğazın sultanları bir haftada iki rakibi ile karşılaştı ve rakiplerine set vermeden haftaya noktayı emin adımlarla koydu.
Boğazın sultanları için yorucu bir hafta geride kaldı. Sultanlar 1 hafta içerisinde, yaklaşık 4 günlük bir periyotta, iki maça çıktılar. Geçtiğimiz haftalarda, yıkıcı İzmir depreminden dolayı ertelenen Özel Gelişim Koleji ile Çarşamba günü karşılaşan sultanlar, sahadan 3-0 galip ayrılmışlardı. Dün ise rakip Mehmet Erdem Marmara Akademi’ydi.

Ligin 6.Haftasında, Anafartalar Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşma saat 14.00’te başlarken, ilk set kıran kırana geçti. İlk setin ardından, oyunun kontrolü tamamen sultanların eline geçerken, Çanakkale Belediyespor, sahadan 3-0 galip ayrılmasını bildi. Sultanlar bir haftada, yaklaşık 4 gün içerisinde iki defa kendi sahalarında sahaya çıktılar. İkisinde de rakiplerine set vermeden, haftaya zaferle noktayı koydular.
Çanakkale Belediyespor- Mehmet Erdem Marmara Akademi set sonuçları: 27-25, 25-17,25-13

Kaynak: Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum