Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SUÇ ŞEBEKESİNE OPERASYON!

Çan merkezli, komşu ilçe ve köylerde vatandaşları korkutarak zorla senet imzalatan, haraca bağlayan suç örgütüne operasyon düzenlendi.

SUÇ ŞEBEKESİNE OPERASYON!
03 Eylül 2020 - 16:03
Operasyonda 10 kişi gözaltına alınırken bir kişinin ise firarda olduğu ve yakalanmasına çalışıldığı açıklandı.
Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin Çanakkale’nin Çan ilçesinde örgütlenen suç şebekesinin Çan ilçesi ile çevre ilçeler ve bağlı köylerde tehdit, baskı ve korkutma yöntemi ile vatandaştan zorla para alıp, senet imzalattığı yönünde ihbarlar üzerine harekete geçildi. Adli makamlardan gerekli izinler alınarak teknik ve fiziki takibe başlandı.
Şahısları teknik ve fiziki takip altına alan İl Emniyet Müdürlüğü dün harekete geçti. Suç şebekesi üyelerine yönelik geniş çaplı operasyon düzenlendi. A.K. isimli şahıs ile birlikte hareket ettiği belirlenen H.K., R.K., M.K., E.K., M.Ö., A.E., R.D., B.K. ve C.A. isimli şüphelilere ait adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. A.K. ile birlikte 9 şüpheli yakalanırken; C.A. isimli firari şahsın yakalanması için çalışma devam ediyor.
Operasyonda şüphelilere ait ev, iş yeri ve araçlarda yapılan aramada suça konu olduğu değerlendirilen çok sayıda senet, bir miktar uyuşturucu madde, bir adet av tüfeği ile şüphelilere ait cep telefonu ve dijital materyallere el konuldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum