Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

STRATEJİK PLAN DIŞ PAYDAŞ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Çanakkale Belediyesi 2020-2024 Stratejik Plan Hazırlık çalışmaları kapsamında düzenlenen dış paydaş toplantıları, Kadın Buluşması ve Yerelden Kalkınma/Kooperatifler buluşmaları ile devam etti.

STRATEJİK PLAN DIŞ PAYDAŞ TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR
26 Temmuz 2019 - 11:29

Çanakkale Belediyesinin 2020-2024 yıllarını kapsayan beş yıllık hizmet süresinin planlanması kapsamında düzenlenen dış paydaş toplantıları kapsamında 25 Temmuz 2019 Perşembe günü ilk olarak Çanakkale Kent Konseyi Çalışma Ofisinde Kadın Buluşması gerçekleştirildi.

Buluşmaya Belediye Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının kadın üye ve temsilcileri, ÇOMÜ Kadın Çalışmaları Merkezi temsilcileri, sendika temsilcileri, Kent Konseyi yürütme kurulu ve Mahalle Meclisleri temsilcileri, mahalle muhtarları katıldı. Kadınlar, beş yıllık stratejik plana çok sayıda fikir ve görüşle katkı sağladı. Kent yönetiminin yanı sıra ekonomik ve sosyal pek çok alanda kadınların ağırlıklı olarak yer aldığı bir kent olan Çanakkale'de bu durumu oldukça sevindirici bulduklarını belirten katılımcılar, kadın eğitimi ve istihdamına ilişkin çalışmaların artırılmasına yönelik taleplerini de dile getirdi.

25 Temmuz 2019 Perşembe günü düzenlenen dış paydaş toplantıları Belediye Meclis Salonunda düzenlenen Yerelden Kalkınma/Kooperatifler buluşması ile devam etti. Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, çeşitli kooperatif ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile ilgili birim müdürlerinin katılım gösterdiği toplantıda, Çanakkale'nin tarımsal üretimi ve pazarlama potansiyeli ele alındı. Çanakkale'nin tarımsal üretiminin arttırılması, kırsal istihdam ve yerelden kalkınma modelleri ile bu konuda neler yapılabileceğine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum