Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

STK'LAR, ÇASİAD VE ÇMB BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (ÇASİAD) Başkanı Semih Başaran, Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Karapınar ile birlikte ÇASİAD Üyesi ve Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği (ÇMB) Başkanı Salih Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

STK'LAR, ÇASİAD VE ÇMB BİR ARAYA GELDİ
31 Mart 2022 - 11:15
Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Çanakkale Müteahhitler Birliği Derneği (ÇMB) Başkanı Salih Yıldız, ÇASİAD Yönetim Kurulunun gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek dernek faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
ÇASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Başaran ise geçtiğimiz günlerde basın lansmanı gerçekleştirilen ÇASİAD’ın yeni çalışması olan Çanakkale Vizyon Tasarım projesinden bahsetti.
Başkan Başaran “ÇASİAD Yönetim Kurulu olarak geleceğe hazırlık yapılması gerektiğini düşünüyoruz. Çanakkale Vizyon Tasarımı Projemizin sonunda Çanakkale’de ilk kez yapılacak olan Troya Forumu ile Çanakkale’deki şirketlerin rekabetçiliğini arttırmayı ve şirketleri bilinçlendirmeyi hedefliyoruz, dedi.
Başkan Başaran konuşmasının devamında ÇASİAD’ın Çanakkale Vizyon Tasarım (ÇVT) projesine, ÇASİAD Üyelerinin desteğinin Çanakkale için öneminden bahsetti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum