Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SPOR SEVERLER HALI SAHALARINA KAVUŞTU

Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Çanakkle’nin Çıplak köyüne yapılan halı saha düzenlenen programla açılışı yapıldı.

SPOR SEVERLER HALI SAHALARINA KAVUŞTU
23 Temmuz 2019 - 10:47

Açılış programı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Çanakkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Aziz Sinan Alp yaptı. Alp” Bakanlığımızın, tesisleşme anlamında Çanakkale’mize, ilçelerimize, belde ve köylerimize büyük yatırımları bulunmaktadır.Bu yatırımların ilimize kazandırılmasını sağlayan Sayın Grup Başkanvekilimiz Bülent Turan ve Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’a huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz sentetik çim sahamızın maliyeti 332 bin Türk lirası oluğ , 30’a 50 metre ölçülerinde ve aydınlatması bulunmaktadır. Hedefimiz bugün burada olduğu gibi daha birçok köyümüzü spor sahalarıyla buluşturmaktadır. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi uyuşturucu, alkol, sigara ve sosyal medya gibi bağımlılıklardan korumak ve uzak tutmak için bu gibi tesisler hiç şüphesiz çok önemli yer teşkil etmektedir” dedi.

Çanakkale AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu”Okul ve spor tesisleri açılışlarını bir anne olarak daha çok seviyorum.  Çünkü biliyorum ki geleceğimize yapılan bir yatırım, gençlerimize yapılan bir yatırımdır. Spor tesisi ve okullarımız, herşeyden önce Özel İdare Genel Sekreterimiz ve Sn. Valimize ben teşekkür etmek istiyorum. Bu konuda ki  hassasiyetlerinden dolayı. Çünkü biliyoruz ki biz çocuklarımızın yarınlarımızın garantisi Çanakkale evlatlarının daha iyi yetişmesi ve kötü maddelere alışkanlıklar elde etmemesi için spora destekleri gerekli, bugün köyde bile eğer spor tesisi açıyorsak, hamdolsun ben bir kez daha Sn. Cumhurbaşkanımıza başta olmak üzere bütün kurumlarımıza ve değerli Grup Başkanvekilimize de teşekkür etmek istiyorum, sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun”dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan” Bu gün özel bir köyümüzdeyiz. Bu köyümüz Troya’dan beri bu bölgede hatırası olan özel köylerden bir tanesi Çıplak köyümüzün ismini bazıları garipseyebilir ne alaka nedir diye fakat baktığımızda bu bölgede önemli bir köy olduğunu garip dede diğer adı çıplak dede olan bir hatırası olan kişiyle beraber olduğunu öğrenmiş oluyoruz. Aynı şekilde Troyanın bereketli topraklarında bu köyümüz uğranmazssa  olmaz olan köylerden bir tanesi. Bu gün açılışını yaptığımız mekan köy için çok kıymetli ama bilin ki rakamı çok büyük olmayan açılış yapmasak bile olacak bir mekan. Fakat bir derdimiz var çevreyle konuşmak istiyoruz, muhtarlarımız, STK’larımız, ilgili kurumlarımız yani çok kıymetli dostlarımız burada görüşmek, konuşmak istiyoruz. Bu tek başına küçük diyebilirsiniz ama bilin ki sadece 2018 yılında 13 tane köyümüze bu tesisten yaptık. 7 tanede il özel idaresi yaptı.

Bir daha söylüyorum mesele açılıştan ziyade birikte olmak. Ben buradan bir müjde daha veriyorum Cuma günü ihalesi yapılacak 4 milyon civarında Geyikli ve Karabiga iki beldemize  Fifa standartlarında futbol sahalarını yapıyoruz bunlar güzel işler güzel hatıralar gençlerimiz oynayacak.Çanakakle’nin tüm ilçelerini gezerek muhtarlarımız ile birlikte olacağız yeni seçilen muhtarlarımız var onlarla tanışmak ve taleplerini almak istiyoruz ve 5 yıllık yol haritamızı belirlemek istiyoruz çünkü laf değil iş yapmak istiyoruz Çanakkale özel bir kent, Çanakkale yiğit insanların, cesur insanların kenti, şehitlerin kenti. Mızmız yapan, dedikodu yapanların yeri değil Ankara’da işimiz bitti Çanakkale’ye geldik”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum