Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SOSYAL DESTEK ÖDEMELERİNİN DAĞITIMI KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI!

5-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemelerinin hak sahiplerine ulaştırma konusunda yapılacak çalışmalarla ilgili koordinasyon toplantısı, Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.

SOSYAL DESTEK ÖDEMELERİNİN DAĞITIMI KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI!
03 Mayıs 2021 - 15:25
Valilik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan,  İl Emniyet Müdür V. Alaattin Tekin, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Mermer, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve PTT Başmüdürü Alpaslan Ergün Gür katıldı.
Toplantıda; engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemeleri kapsamında; PTT kartına ya da İban numarasına gönderilecek olanların haricindeki hak sahibinin ödemelerinin Vefa sosyal destek grupları bünyesinde, PTT dağıtıcıları, kolluk görevlileri ve diğer kamu personeli aracılığıyla hak sahiplerine ikametlerinde teslim şeklinde gerçekleştirilmesi konusu görüşülerek karara bağlandı.
Toplantının ardından açıklamada bulunan, Vali İlhami AKTAŞ, Vefa sosyal destek grupları tarafından, engelli ve yaşlı aylıkları ile sosyal destek ödemelerinin hak sahiplerine ulaştırma konusunda gerekli tüm koordinasyonun sağlandığını belirtti.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum