Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"SEVDALISI OLDUĞUMUZ AZİZ MİLLETİMİZ İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ"

AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat BORAZAN Bigalı Muhtarlar ile birlikte Ankara çıkartması yaptı.

"SEVDALISI OLDUĞUMUZ AZİZ MİLLETİMİZ İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ"
01 Nisan 2022 - 14:43
İki gün süren ziyaret programında İç İşleri Bakanı Süleyman SOYLU,AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU ile bir araya geldiler.

Biga Heyeti İç İşleri Bakanlığı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (GAMER),15 Temmuz Demokrasi Müzesi ve Millet Cami ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Yapılan programların ardından bir değerlendirme yapan AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat BORAZAN şunları söyledi:

"Bigalı Muhtarlarımız ile birlikte Ankara programımızı gerçekleştirdik. Bigamız ve Köylerimiz adına verimli bir ziyaret programı oldu. Biga ve Köylerimiz hakkında birçok konu için görüşmelerimizi yaptık. İç İşleri Bakanımız Sayın Süleyman SOYLU ile bir araya geldik. Birlikte bir toplantı yapma şansımız oldu.

Biga'mız ve Köylerimizi ilgilendiren Mera Islahı, Tapulaştırma, Gölet ve Barajlarımızın durumu gibi konularda görüşmelerimiz oldu ancak bu ziyaretimizde ana gündem maddemiz muhtarlarımızın istek ve talepleri oldu. Birçok konuda değerlendirmelerimizi yaptık. Sevdalısı olduğumuz Aziz Milletimiz için durmaksızın çalışmaya devam ediyoruz.

Ben özellikle gerçekleştirdiğimiz her Ankara programında yoğun ilgi alakaları ve taleplerimizi aktarmamız noktasında her ortamı oluşturan Bakanlarımız ile görüştüren AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent TURAN ve AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İSKENDEROĞLU'na teşekkür ediyorum" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum