Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ŞAMPİYON ESNAFSPOR FK

Rakipbul ve Bilyoner tarafından Türkiye'nin bir çok ilinde gerçekleştirilen halı saha turnuvalarının Çanakkale ligi şampiyonu Esnafspor FK oldu.

ŞAMPİYON ESNAFSPOR FK
31 Aralık 2023 - 15:51
6 ay önce yaklaşık 50 takım ile başlayan ve iki farklı gruplarda oynana müsabakalarda gruplarını şampiyon olarak tamamlayan Esnafspor FK ve Valhalla Spor Kulüpleri büyük finalde kozlarını paylaştı.

Maçın Orta hakemliğini Radyo Çanakkale Genel Yayın Yönetmeni ve eski Amatör Lig hakemi İhsan Konuk yaparken yardımcılıklarını Erencan Marangoz ve Yunus Yiğit üstlendi. Maç öncesi maçın oynandığı halı sahada taraftarlar renkli görüntülere imza attı. Yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından maç büyük finale yakışır şekilde başladı. Maça hızlı başlayan Esnafspor FK aynı hızla sonuca giderek maçtan 6-1 lik skorla ayrıldı  ve 6 aylık yorucu serüvenin sonunda turnuvanın şampiyonu olarak Türkiye Halı saha şampiyonasına Çanakkale Şampiyonu olarak gitmeyi hak kazandı. Maç sonunda bir tarafta hüzün diğer tarafta ise haklı sevinç vardı. Maçın ardından Rakipbul ve Bilyoner Çanakkale Müdürü Timur Caner; "6 ayı aşkın bir süredir sürdürdüğümüz turnuvamızın sonuna nihayetinde gelmiş olduk. Her iki takımı da kutluyorum. Centilmence maçlar çıkardılar. Bu turnuvada bizlerle birlikte görev yapan çekim ekibimizden hakemlerimize kadar tüm arkadaşlara emekleri için teşekkür ediyor.


KUPA SAHİBİNİ BULDU
Rakipbul ve Bilyoner tarafından Türkiye'nin bir çok ilinde gerçekleştirilen halı saha turnuvalarının Çanakkale ligi şampiyonu Esnafspor FK olurken ödülleri ise Zafer Partisi Trakya Bölge Başkanı Hasan Demir ve Zafer Partisi İl Başkanı Sedat Durmaz verdi. Zafer Partisi Trakya Bölge Başkanı Hasan Demir kupa töreni öncesi yaptığı açıklamada, "Amatör ruhla yapılan her iş mükemmelliğe yakındır. uzun zamandır takip ettiğimiz ve bir çok tanıdık ismin ter döktüğü bu turnuvada bir kazanan var ama aslında kazanan Çanakkale olmuştur. Esnafspor FK'yı tebrik ediyorum. İnanıyorum ki Türkiye Şampiyonasında şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. İkinci olan Valhalla Spor Kulübü burada centilmence mücadele ettiler. Onlar kendilerinden küçük kardeşlerine sporun ahlakını iki takımın mücadelesi ile gösterdiler. Her iki takımımızda turnuva boyunca Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mirası olan 'Ben Sporcunu Zeki, Çevik ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim' sözlerini hayat geçirdiler" ifadelerini kullandı.

Madalya töreninin ardından birinci ve ikinci olan takımlara madalyalarını Zafer Partisi Trakya Bölge Başkanı Hasan Demir ve Zafer Partisi İl Başkanı Sedat Durmaz verdi. Seremoninin ardından baklava ikramı yapıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum