Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

SAADET PARTİSİ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanlığı'nda Başkan Süleyman Saçıkara görevini sağlık nedenleri ile bıraktı.

25 Ocak 2021 - 16:33
Bir süre önce ağır bir ameliyat geçirerek sağlığına kavuşan Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanı Süleyman Saçıkara, sağlık nedenleri ile il başkanlığı görevini Şener Yüzer'e devretti. Sağlık sorunları nedeni ile Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanlığı görevinden ayrılan Saçıkara'nın yerine uzun yıllardır Saadet Partisi çatısı altında çeşitli görevlerde bulunan Şener Yüzer getirildi. Saadet Partisi İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine İl ve ilçe yöneticileri ile sınırlı sayıda partili katıldı.

Pandemi tedbirlerinin en üst düzeyde tutulduğu devir teslim töreninde konuşan Saadet Partisi Çanakkale Eski İl Başkanı Süleyman Saçıkara; "Milli Görüş'ün bir temsilcisi olarak çeşitli görevler yaptıktan sonra,şahsıma tevdi edilen İl Başkanlığı görevimi sağlık nedenlerim dolayısıyla değerli dava arkadaşım Şener beye  emanet etmenin onurunu yaşıyorum. Bu bayrak yarışında görev değişiminin partimize ve Çanakkale'mize hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanı Şener Yüzer ise yaptığı konuşmada, "Uzun yıllardır partimize emek veren Süleyman Başkanıma çok teşekkür ederim. Onun bıraktığı yerden daha azimle ve güçle çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Saadet Partisine yapmış olduğu emeklerden dolayı eski İl Başkanı Süleyman Saçıkara'ya anı plaketi takdim edildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum