Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ROMAN VATANDAŞLARIMIZ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK"

Vali İlhami AKTAŞ, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü münasebetiyle Çanakkale Valiliği tarafından, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen iftar programında roman vatandaşlarımız ile bir araya geldi.

"ROMAN VATANDAŞLARIMIZ İLE İFTAR YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİK"
09 Nisan 2024 - 10:31
286 Restaurant’ta düzenlenen iftar programına Vali İlhami AKTAŞ’ın yanı sıra, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali ÖMÜT, Çanakkale Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Şahin ŞENOKLAR, Biga Roman Dernekleri Başkanı Mustafa CEYLAN, Çanakkale Roman Kadınlar Sosyal Etkinlikler ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Kardelen ŞENOKLAR ve roman vatandaşlarımız katıldı.
Vali İlhami AKTAŞ, masaları tek tek gezerek roman vatandaşlarımız ile selamlaştı ve onların "Dünya Romanlar Günü"nü kutladı.
Daha sonra akşam ezanının okunmasıyla Vali İlhami AKTAŞ roman vatandaşlarımız ile birlikte oruç açtı.
Dünya Romanlar Günü’nde iftar sofrasında roman vatandaşlarımız ile bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali İlhami AKTAŞ, roman vatandaşlarımızın yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.
İftar programına katılım gösteren roman vatandaşlarımız, gösterdiği yakın ilgiden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum