Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

RESMEN SIFIRDAN KORDON

Lapseki Belediyesi son yıllarda adından projelerle söz ettirmeye devam ediyor. İlçede birçok proje hayata geçirildi, yapımları tamamlandı ve kullanıma açıldı. Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan, kıtaları birleştiren Lapseki’de, deyim yerindeyse sıfırdan kordon yapıldı.

RESMEN SIFIRDAN KORDON
06 Aralık 2023 - 16:23
Lapseki, son yıllarda Belediye tarafından geliştirilen, hayata geçirilen ve yapımı tamamlanan projeler ile adından sıkça söz ettiriyor. İlçede bugüne kadar yapılan, tamamlanan projeler arasında Bisiklet Yürüyüş Yolu, Dere Taşın Koruma, Otogar Düzenlemesi, Harp Hastanesi Şehitliği, Çamlık Çay Bahçesi, Hayvan Barınağı, Kapalı Pazar Yeri ve Sahil ile Yeni Kordon bulunuyor.

Lapseki’de sahil hattı, kordon boyu Lapseki Belediyesi tarafından düzenlenerek, kullanıma açıldı. Lapsekililer ise sahilde daha fazla vakit geçirirlerken, ilçe adeta yepyeni bir görünüme kavuştu. Sahilde yeşil alan kullanımına özellikle yer verilirken, kordon boyu hem yeşil alan hem de sosyal donatı alanları ile birlikte vatandaşların gözdesi haline geldi.

Basketbol sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, plaj voleybolu sahası, futbol sahaları, plajı ile kordon sadece Lapseki’nin değil, Çanakkale’nin gözdesi oldu.


Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum