Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

REKTÖR MURAT ÇOMÜ ARAŞTIRMA MERKEZLERİ MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, ÇOMÜ Merkez Müdürleriyle bir araya geldi.

REKTÖR MURAT ÇOMÜ ARAŞTIRMA MERKEZLERİ MÜDÜRLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
30 Ocak 2020 - 10:46

Rektörlük Senato Salonunda gerçekleşen toplantıda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süha Özden, Prof. Dr. Suat Uğur ve Rektör Danışmanı Prof. Dr. Salih Zeki Genç’in yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Ceylan da hazır bulundu.

ÇOMÜ’ye bağlı 41 Araştırma Merkezi’nin sorumlu müdürlerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, merkezlerin yaptığı, araştırma ve uygulama faaliyetleri hakkında görüşüldü.

Araştırma Merkezlerinin çalışmalarını sürdürebilmesi için gereken ihtiyaçların giderilmesi, merkezlerin tamamladığı 2019 yılı faaliyetleri ve 2020 yılına dair gerçekleştirmeyi planladıkları etkinliklerin konuşulduğu toplantıda ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat şunları aktardı:

“ÇOMÜ’yü bir araştırma üniversitesi haline getirmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz. Bu noktada sizlerle bir araya geldik. Üniversitelerin araştırma merkezleri üniversitenin en önemli birimlerinin başında geliyor. Merkezlerin kurulması oldukça emek isteyen bir süreç, kurulduktan sonra da hakkını vererek çalışmalar gerçekleştirmek gerekiyor. Araştırma Merkezlerimiz, Üniversitemizin Kalite Güvencesi Çalışmaları için de çok kıymetli. Sizlerden çalışmalarınızı raporlamanızı ve 2020 hedeflerinizi net bir şekilde ortaya koymanızı bekliyoruz. Hedef net olduğu zaman daha kaliteli ve daha uzun vadeli çalışmalar ortaya çıkıyor.”

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın konuşmasının ardından merkez müdürleri birimlerini tanıttı. Toplantı, görüş, talep ve öneri kısmının dinlenmesiyle sona erdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum