Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"RANT İÇİN DEĞİL HALK İÇİN"

Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler öncesi, belediye başkan aday adaylıkları hız kesmeden devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Aday Adayı Ülkü Şimşek Tutak, CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda açıklamada bulundu.

02 Aralık 2023 - 17:35
Kepez Belediye Başkanı Aday Adayı Ülkü Şimşek Tutak’ın adaylık açıklamasında CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun da bulundu.
“GERÇEKÇİ BİR PROGRAMLA YOLA ÇIKTIK”
Kepez Belediye Başkanı Aday Adayı Ülkü Şimşek Tutak; “Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ve Kartal’da mühendis olarak her kademede görev aldım. 30 yıllık belediyecilik tecrübemin yanında 2019 yılında Kepez Belediye Meclis üyeliğine aday oldum ve seçildim. Önümüzdeki süreçte aday olup Kepez Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimde sizlerle daha yakından tanışacağımı biliyorum. Kepez hızla göç alan ve hızla artan nüfusu son beş yılda iki katına çıkan bir kent. Su abone sayısı bile 9 Binlerden 20 binlerin üzerine çıkmış durumda. Hızla büyüyen Kepez’in sorunları da hızla büyümüştür. Bizler hızlı büyüyen bu kentin sorunlarını çözmek için öngörülebilir gerçekçi bir programla yola çıktık. Rant için değil, halk için çalışacağız.

“TECRÜBELERİM SORUNLARIN MASA BAŞINDA DEĞİL, SAHADA ÇÖZÜLECEĞİNİ ÖĞRETTİ”
Hem İstanbul’da hem Kepez’de yerel yönetim tecrübelerim bana sorunların masa başında değil, sahada çözüleceğini öğretti. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında kadınların, gençlerin özgürce yaşayabilecekleri bir kent inşa edeceğiz. Atatürk’ün başlattığı cumhuriyet devrimlerini laikliğin ve bilimin ışığında büyüterek bu yolda yürüyeceğiz. Partimizde de başlayan değişim hareketi geleceğe dair umutlarımızı artırdı ve bu umutlar kadınların önemli bir rol oynayacağı bir gelecek vizyonunu da beraberinde getirdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır.’ Geleceğin en güzel şekilde şekillenmesinde kadınların güçlendirilmesi ve liderlik rollerinde aktif olarak rol alması büyük bir önem taşıyor. Bu doğrultuda kadınlara daha fazla fırsat tanıyarak, eğitim ve kariyer olanaklarını arttırarak, toplumsal cinsiyet eşitliği ilkesini güçlendirerek kadınların ve gençlerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak için bir çaba içerisinde olacağız.

“EŞİT, ÖZGÜR, YAŞANABİLİR BİR KENT İNŞA EDECEĞİZ”
Ben ve ekip arkadaşlarım Kepez’in sorunlarını çözmek ve üzerine güzellikler eklemek için yola çıktık. Burada söylemeden geçemeyeceğim, Kepez’in su sorununun çözümü bir liderlik sorunudur arkadaşlar. Su insan hakkıdır, bu sorun sadece Kepez Belediyesi’nin sorunu değildir. Bu sorun milletvekillerinin, Çanakkale Belediyesi’nin, Devlet Su İşleri’nin, Çanakkale Valiliği’nin sorunudur. Bizler sorun çözecek liderlik iradesine sahip bir kadroyla yola çıkıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı okunun gösterdiği yolda sosyal halkçı belediyecilik anlayışıyla hep birlikte eşit, özgür, yaşanabilir bir kent inşa edeceğiz. Ben inanç ve kararlılıkla Kepez Belediye Aday Adayı olduğumu duyurup hepinizin desteğini istiyorum. Kendimi örgütüme emanet ediyorum. Birlikte başaracağımıza inanıyorum.”

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum