Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

PM OLARAK İLK ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga ve Lapseki’deki ilçe başkanlıkları ziyaretlerinin ardından Çanakkale İl Başkanlığını ve İl Gençlik Kollarını ziyaret etti. Ceylan’ın Parti Meclisi Üyesi olarak İl Başkanlığı’na yaptığı ilk ziyaret oldu.

PM OLARAK İLK ZİYARET
18 Kasım 2023 - 16:51
Cumhuriyet Halk Partisi 38’nci Olağan Kurultayı 4 ve 5 Kasım tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilmişti. Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel’in yarıştığı kurultayda partinin Genel Başkanı Özgür Özel olmuş ve A takımı Parti Meclisi Üyeleri ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri de belli olmuştu.

Kurulan 23 sandık ile 1366 delege tarafından 60 kişilik Parti Meclisi ve 15 kişilik Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri seçildi. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan 455 oyla Parti Meclisi’ne seçildi.
CHP Çanakkale Milletvekili ve PM Üyesi Özgür Ceylan, ilk olarak Biga İlçe Başkanlığı’nda ardından Lapseki İlçe Başkanlığı’nda parti üyeleriyle bir araya gelerek önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Son durağı CHP Çanakkale İl Başkanlığı ve İl Gençlik Kolları olan Milletvekili Ceylan’ın ziyaretinde CHP Çanakkale Milletvekili İsmet Güneşhan ve İl Başkanı Levent Gürbüz de bulundu. Ziyaret, Ceylan’ın parti meclisi üyesi olarak ilk ziyareti oldu.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç