Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

PAZAR GÜNÜ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLECEKSEM EN BÜYÜK PAY SİZLERİN

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Çalışanları Sosyal Tesisi’nde Çanakkale Belediyesi çalışanlarıyla buluştu. Çalışanlar; alkışlarıyla ve tezahüratlarıyla Başkan’a destek verdi.

28 Mart 2019 - 13:10

Gökhan, yaptığı konuşmalarda şu ifadelere yer verdi:

“SOKAKLARDA, YOLLARDA SİZLER ÇALIŞIYORSUNUZ”

“Bütün çalışma arkadaşlarıma teker teker teşekkür ediyorum. Eğer bir başarı varsa ve ben Pazar günü Belediye Başkanı olarak seçileceksem emin olun ki bunda en büyük pay sizlere aittir. Sizler olmasaydınız benim bu seçimi kazanmam mümkün değil. Bizler planlıyoruz, projelendiriyoruz ama bunu uygulamaya sokan sizlersiniz. Bir fiil; sokaklarda, yollarda, yağmurda çamurda sizler çalışıyorsunuz. Bundan sonraki vaatlerimizi de sizlerin bu çalışmalarından güç alarak yapıyoruz. Yapabiliriz, diyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.”

“ÇALIŞANLARIN AİLELERİ DE ÇOK ÖNEMLİ”

“Çalışanlarımızın aileleri de çok önemli. Aile bütünlüğü çok önemli. Burada hakkınızın korunduğunu sizlerin düşünüldüğünü biliyorsunuz. Sendika süreçlerinde hep en iyi ücreti en iyi şartları sunmayı öngördüm. Ücretlerinizi zamanında almanız çok esastır. Bunun için gayret gösteriyoruz. Alın teri kurumadan ücret alınmalıdır felsefesi ve sosyal demokrat düşünceyle hareket ediyoruz.”

“KABA ÜSLUBA KARŞIYIZ”

“Çanakkale Belediyesi’nde çalışan arkadaşlarımız özel hayatlarında da yakınlarından beğenileri alıyordur. Yapılanlardan onlar da mutlu oluyordur. Sizlerle beraber bu kenti paylaşmak çok güzel. İnşallah önümüzdeki 5 yılda da mutlu bir hayat yaşarsınız diye umuyorum. Eğer seçilecek olursam bu kenti üst seviyelere çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sizler olduktan sonra bunu başarmamız için hiçbir neden yok. Bugünkü genel siyasette gördüğünüz kaba, hakaret eden üsluba karşıyız. Biz tam tersine haklarımızı, hukukumuzu koruyoruz. Biz özgürüz ve özgürlüğümüzü korumak istiyoruz. Kardeşçe, barış içerisinde yaşamaya devam etmek istiyoruz.”

“AYHAN GİDER’E TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Onun için aday olduk. Seçim atmosferinde kötü manzaralarla karşı karşıya kalıyoruz. İşin zıvanadan çıktığı noktadayız. Şükür, Çanakkale’de buna fırsat vermedik. Demokrasi hakkı olarak bütün adayları benimsiyoruz. Sayın Ayhan Gider de bu yarışın içerisinde benimle beraber yürüyor. Ona da teşekkür ediyorum. O da buna fırsat vermeden seçimi götürüyor. Bunun için ben bir örnek kent görüyorum. Hiçbir zaman o siyasi atmosfere kenti sokmadım. Sokmam da istemem. Çünkü kötü bir şey. Eleştirilerimi uygun bir dille yapmaya çalışıyorum. Çünkü 1 Nisan günü kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz. Seçim için birbirimizi kırmaya gerek yok diye düşünüyorum. İyi günler bizi bekliyor.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum